About

Jeg er Maria Rønning 

 

Forever Business Owner - Manager. 

Jeg har vært en del av Forever Living siden høsten 2016.  

Jeg er utdannet vernepleier, opptatt av helse og velvære. 

Høsten 2016 kjente jeg på ett savn av en hobby og ett sosialt nettverk. Så det var egentlig vedlig tilfeldig at det ble Forever Living, men produktene og markedsplanene virket veldig troverdig så jeg bestemte meg for å hoppe på og kjente fort at dette var riktig spor for meg.

Jeg kjøpte startboksen Top 8 og begynte å prøve ett etter ett produkt, og forelsket meg helt. Kvalitetsprodukter basert på Aloe Vera ble mine "bestevenner" for huden min både inn- og utvendig. Har alltid hatt problem med å finne hudpleie tilpasset min hud, og dette har vært så vanskelig at jeg lot være å ta vare på huden. Disse produktene bare falt jeg helt for og ga resultater fort. 

Forever Living er et direktehandels foretak, og det gir også flere muligheter innen for en ny karriere for de som ønsker det. 

Jeg denne måten å jobbe på passet meg perfekt etter å ha gått 100% turnus i tung pleie i flere år, og hadde en kropp som begynte å signalisere om at nå orket den snart ikke mer. Jeg elsker å styre min egen hverdag, tilpasset jobben etter livet og ikke motsatt. Og ikke minst elsker jeg å ha muligheten til å kunne oppnå en økonomisk frihet til det livet jeg ønsker for meg og min familie! 

Forever gir oss muligheten til å bygge opp vårt eget firma helt uten oppstarts kostnader. 

En stor avgjørende sak på hvorfor valget mitt falt på Forever Living var at med denne markedsplanen ville jeg bygge opp en gjentagende inntekt som mine barn vil komme til å arve den dagen jeg ikke lever lengre.   

Er du på utkikk etter produkter som lever opp til sin verdi og trenger du et verktøy for å kunne skape deg og din familie en tryggere og mer uavhenig økonomisk livssituasjon kan jeg trygt anbefale en vei under paraplyen til Forever Living.

Å få jobbe med under ett firma som ønsker alt det beste for emg og alle mine kollegaer, både som kunder og forhandlere er svært betryggende! 

Du vil få gratis opplæring og veiledning så lenge du ønsker det. 

Mange av oss ønsker å ha noen kroner ekstra og skaffe oss en gullkantet tilværelse. Forever Living har et system for alle, ulikt mål og hvorfor - fra deg som ønsker å tjene litt ekstra, å ha dette som en deltids eller rett og slett en fulltids inntekt.  

Under ser du litt om Forevers Livingmuligheter: 

- Kvalitetsprodukter til eget forbruk til innkjøpspris. 

- Jobbe når det passer deg-deltid/heltid. 

- Gode bonusordninger/Økonomisk frihet. 

- Muligheter for flere reiser i året for 2, betalt av Forever. 

- Kunne jobbe i 170 land. 

- Ingen risiko/det er gratis å være Forever forhandler. 

Fokus på helse og velvære har aldri vært så stor som den er i dag.

Look better - Feel better

Alle ønsker vi å se bra ut og føle oss bra ! 

Vi ønsker alle produkter i topp kvalitet, gode priser og garantier, alt dette får du av Forever Living! 

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om produktene og/eller forretningsmuligheten. 

Jeg skal gjøre mitt beste for at nettopp du blir fornøyd! 

Mvh Maria    

Stolt selvstendig forhandler for 

Forever Living Products

 91859967 

mariaronning@gmail.com